Finales voor Nederlanders

in 1ste Eindhoven Box Cup

Bondscoach Hennie van Bemmel kan tevreden zijn. Tijdens de eerste succesvolle Eindhoven Box Cup hebben alle leden van de A-selectie van de Nederlandse Boksbond de finales bereikt. De Brabantse Alicia Holsken treft al snel in de middagsessie (aanvang 12 uur) de Russische Galina Chumgalakova en Peter Mullenberg komt later ook in actie tegen de Engelsman Patrick Allen Gipps. Twee tegenstanders die internationale successen op hun naam hebben staan. Reden genoeg om als toeschouwer aanwezig te zijn.
In de avondsessie (aanvang 17 uur) boksen Enrico Lacruz, Roy Korving en Max van der Pas. Ook zij ontmoeten gerenommeerde tegenstanders te weten Sulaiman Segawa (UGA), Ruben Veciunca (Belgie) en Mason Homes (Eng). Kortom, ook de avondsessie is een bezoek waard.
Het zijn niet alleen de Nederlanders die blij zijn met Eindhoven Box Cup. Ook de Indonesiërs, Russen, Duitsers en Engelsen zijn te spreken over het toernooi. Of zoals een van de Indonesiërs zijn tevredenheid uitte: ,,We komen graag terug.” Eric van de Heuvel, de stuwende kracht achter dit initiatief, glunderde van trots!